E3 Strand kiest voor Vuilniszak.nl

Het E3 Strand is een populaire recreatieplek in Eersel, Noord-Brabant. Het strand ligt aan een mooie zwemplas en biedt diverse faciliteiten, waaronder een beachbar, paviljoen en een speeltuin. Om het strand en de omgeving schoon en netjes te houden, is het belangrijk dat er voldoende vuilnisbakken zijn en dat deze regelmatig worden geleegd.

Voorheen gebruikte het E3 Strand vuilniszakken van een andere leverancier. Deze vuilniszakken hadden niet de eigenschap wat het E3 Strand nodig had. Als de vuilniszak word doorgeprikt mag die niet verder scheuren. Hierdoor is het E3 Strand op zoek gegaan naar een nieuwe leverancier van vuilniszakken. En de keuze is gevallen op Vuilniszak.nl.

Vuilniszak voor zwaardere inhoud

Vuilniszak.nl biedt een breed assortiment aan vuilniszakken, in diverse maten en materialen. Het E3 Strand koos voor de recht-zwarte vuilniszak van 70 x 110 cm. Deze vuilniszak is ideaal voor zwaardere en scherpe inhoud. Hij is slijtvast, sterk, flexibel en vloeistofdicht. Bovendien is hij gemaakt van LDPE, Lage Dichtheid Poly Ethyleen. Dit materiaal zal bij doorprikken met glas niet verder scheuren, is recyclebaar en milieuvriendelijk.

Het E3 Strand is blij met de nieuwe vuilniszakken van Vuilniszak.nl. De zakken zijn van goede kwaliteit en gaan lang mee. De vuilniszak past exact en wordt toegepast in de 50 prullenbakken verdeeld over het terrein.

Hierdoor kunnen ze in Eersel het strand schoon en netjes houden.

Vuilniszak.nl: voor iedere bak de juiste zak.

Vuilniszak.nl levert vuilniszakken aan bedrijven en organisaties in heel Nederland. We bieden een breed assortiment aan vuilniszakken, in diverse maten en materialen. Zo vind je bij Vuilniszak.nl altijd voor iedere bak de juiste zak.

De vuilniszakken van Vuilniszak.nl zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Vuilniszak.nl levert de vuilniszakken snel en voordelig. > Bekijk het assortiment vuilniszakken.

Wilt u meer informatie over de vuilniszakken van Vuilniszak.nl en wat we voor jouw bedrijf/organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

e3 strand vuilniszak

Lees anders ook eens:

brabantia vuilniszakken alternatief
Alternatief voor Brabantia vuilniszakken
Brabantia is een bekend merk dat kwalitatief hoogwaardige producten produceert, waaronder vuilniszakken. Deze zakken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, en zijn in de meeste gevallen voorzien van een…
vuilniszak hygiene
Vuilniszakken: hygiëne voorop
Vuilniszakken zijn onmisbaar in ieder huishouden. Ze worden op verschillende plekken in huis gebruikt en zorgen ervoor dat we ons afval op een hygiënische manier kunnen afvoeren. Maar hoe kies…
vuilniszakken met trekband
Vuilniszakken met trekband: een handige oplossing
Vuilniszakken met een trekband zijn een handige oplossing als het gaat om het verzamelen van afval. Dit type vuilniszakken – ook wel trekbandzakken genoemd – zijn gemakkelijk te gebruiken, stevig…