Fixeerband – Grijs

9999 op voorraad

Breedte: 48 cm
Lengte: 51 cm
Dikte: 0.040 mm
Kleur: Grijs
Materiaal soort: HDPE
SKU: 04805103540

Deze vuilniszak is slijtvast, sterk, stug en vloeistofdicht. Gemaakt van HDPE, Hoge Dichtheid Poly Ethyleen. De fixeerband is een elastiek die de vuilniszak klemt om de prullenbak.

Voor welke prullenbak, is deze vuilniszak:
Onze vuilniszakken worden geleverd in een handig bewaar doosje. Schrijf op de voorkant de locatie van de prullenbak, zo weet iedereen voor welke prullenbak deze vuilniszak bedoelt is.
In je account sla je de prullenbak op met de juiste vorm, maat en naam. Zo bestel je in de toekomst eenvoudig nieuwe vuilniszakken, zonder nog eens te moeten meten.

Scan, klik, klaar:
Een sticker met QR code ontvang je bij je bestelling. Plak deze sticker in je prullenbak. Zijn je vuilniszakken bijna op, open de camera van je smartphone en scan deze QR code. Klik op de link en je komt direct in je account. Selecteer je opgeslagen prullenbak en bestel de vuilniszak die jij wil.

Aantal vuilniszakken:
Wil je weten hoe lang je doet met dit aantal vuilniszakken. Bekijk hoe vaak je de vuilniszak vernieuwd per week. Deel het aantal vuilniszakken door het aantal wissels en je weet hoeveel weken je vooruit kan met één bestelling.

Gerelateerde producten

Niets gevonden.