Over ons

Over Vuilniszak.nl

De revolutie is begonnen!
Elke week weer die frustratie: te groot, te klein. Scheuringen. En het overtollige plastic dat aan alle kanten over hangt, het is geen gezicht. Vuilniszakken, waarom passen ze nooit? Gewoon de juiste maat vuilniszak kopen gaat niet. Heus, wij hebben het ook geprobeerd. Tot nu!

Van alles is de maatvoering bekend, schoenen, kleren, noem maar op. Een vuilniszak is blijkbaar zo a-sexy dat niemand er iets van weet of wil weten. De meest voorkomende maatindicatie is het aantal liters, maar dat zegt niks. Het is de afmeting van de vuilnisbak die ertoe doet.

En toen kregen we een ingeving. Wat nou als wij mensen vertellen hoe ze hun vuilnisbak kunnen opmeten en wij er de juiste maat zak bij verkopen? Probleem opgelost!

Zo kopen mensen nooit meer de verkeerde zak, verspil jij minder materiaal door een plastic zak die precies past. Benut je je vuilnisbak beter en koop je een duurzaam product van gerecycled materiaal. Of van materiaal dat eenvoudig recyclebaar is. Zo kwam het dat we in 2022 Vuilniszak.nl lanceerden. Sindsdien hebben we iedere maat vuilniszak voorverpakt in ons magazijn en hebben onze klanten voor iedere bak, de juiste zak. De revolutie is begonnen!

Bij ons draait het allemaal om de perfecte vuilniszak voor iedere prullenbak! We willen ervoor zorgen dat elke prullenbak de juiste maat vuilniszak heeft. Op die manier kunnen we bewust omgaan met materiaalverbruik en hygiëne. Met ons handige meetsysteem en de configurator kun je binnen enkele seconden de perfecte maat vuilniszak vinden, door de maat van je prullenbak in te voeren. Zo verminderen we dagelijks materiaalverspilling en dragen we bij aan een betere wereld.

Wij zijn ook milieubewust en willen dat iedereen minder verbruikt of ten minste niet te veel. Door de juiste maat vuilniszak te gebruiken, kun je tot wel 20% besparen op materiaal! Stel je eens voor wat het zou opleveren als iedereen meedoet. Samen besparen we enorm veel materiaal en tegelijkertijd ook geld.

Dat willen we jou zo gemakkelijk mogelijk maken. Onze bestelprocedure is eenvoudig en snel, zodat je binnen no-time de juiste vuilniszakken kunt bestellen. We willen jou een naadloze ervaring bieden, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: bewust omgaan met materiaalverbruik.

Doe jij ook mee?

Veelgestelde vragen

Over het algemeen gebruikt een gemiddeld huishouden zo’n 100 tot 200 vuilniszakken per jaar. Dit aantal kan variëren, afhankelijk van de activiteit in jouw specifieke branche.

Lage Dichtheid Polyethyleen. Deze vuilniszak is slijtvast, sterk, flexibel en vloeistofdicht. Het is ideaal voor zwaardere inhoud, omdat de zak niet verder scheurt als er doorheen wordt geprikt.

Hoge Dichtheid Polyethyleen is het meest voorkomende materiaal voor vuilniszakken. Deze zakken zijn dun, slijtvast, sterk, stug en vloeistofdicht. HDPE is ideaal voor zachte inhoud. Als er echter harde inhoud in de zak wordt geprikt, kan de zak scheuren.

Bij onze levering zitten de vuilniszakken in een handige bewaardoos. Op de voorzijde staat “Locatie” waar je de bestemming van de zak kunt opschrijven, zoals keuken, toilet of restafval. Zo kun je gemakkelijk onderscheid maken tussen de verschillende zakken.

Bij je bestelling ontvang je een sticker met QR code. Plak deze sticker aan de binnenzijde van je prullenbak. Met de camera van je smartphone scan je deze sticker en kom je direct in je account. Selecteer je opgeslagen prullenbak en bestel eenvoudig nieuwe zakken.

Om te voorkomen dat je een te kleine of te grote vuilniszak ontvangt, hoef je maar één keer de maat van je prullenbak op te meten. Deze maatvoering sla je op in je account, zodat je in de toekomst eenvoudig nieuwe zakken kunt bestellen zonder nog eens te moeten meten.

We leveren vuilniszakken in heel Nederland en België.

De verzendkosten bedragen €4,95 per bestelling binnen Nederland. Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten €8,95 per bestelling.

Bestellingen vanaf €100,- worden gratis verzonden.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden.

De maat van de vuilniszak die je nodig hebt, hangt af van de grootte van je prullenbak. Met behulp van onze configurator kun je eenvoudig berekenen welke vuilniszak geschikt is voor jouw prullenbak!

Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem gerust contact op.
Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem gerust contact op.