Over ons

Over vuilniszak.nl

De revolutie is begonnen!
Elke week weer die frustratie: te groot, te klein. Scheuringen. En het overtollige plastic dat aan alle kanten over hangt, het is geen gezicht. Vuilniszakken, waarom passen ze nooit? Gewoon de juiste maat vuilniszak kopen gaat niet. Heus, wij hebben het ook geprobeerd. Tot nu!

Van alles is de maatvoering bekend, schoenen, kleren, noem maar op. Een vuilniszak is blijkbaar zo a-sexy dat niemand er iets van weet of wil weten. De meest voorkomende maatindicatie is het aantal liters, maar dat zegt niks. Het is de afmeting van de vuilnisbak die ertoe doet.

En toen kregen we een ingeving. Wat nou als wij mensen vertellen hoe ze hun vuilnisbak kunnen opmeten en wij er de juiste maat zak bij verkopen? Probleem opgelost!

Zo kopen mensen nooit meer de verkeerde zak, verspil jij minder materiaal door een plastic zak die precies past. Benut je je vuilnisbak beter en koop je een duurzaam product van gerecycled materiaal. Of van materiaal dat eenvoudig recyclebaar is. Zo kwam het dat we in 2022 Vuilniszak.nl. lanceerden. Sindsdien hebben we iedere maat vuilniszak voorverpakt in ons magazijn en hebben onze klanten voor iedere bak, de juiste zak. De revolutie is begonnen!

Veelgestelde vragen

Nee, de icoontjes wel. Onder de maatvoering staat de kleur. Transparant, wit, grijs, zwart, blauw etc. Staat je gewenste kleur er niet bij dan horen we dat graag.

Doordat je je prullenbak hebt opgemeten past de zak in je bak. Hierdoor kan je een groter aantal zakken in een keer gebruiken. En voorkomen we retour zending, wat veel tijd en geld kost en belastend is voor het milieu. Waar je elders zakken koopt zonder te weten welke maat je moet hebben. Is het risico dat de zak niet past groter, en wil je nu zo min mogelijk verkeerde zakken kopen. Om plastic te verspillen. En dat, met 1x verzendkosten en 1x levering van een postbezorger draag jij ook een steentje bij.

Afhankelijk van de grootte van je bak en het doel, gebruik je 1, 2 of 3 zakken per week. Met een levering van 100 tot 250 zakken kun je 2 jaar vooruit. En dat, met 1x verzendkosten en 1x levering van een postbezorger draag jij zo ook een steentje bij.

Lage Dichtheid Poly Etheen / Ethyleen ( in het Engels Low-Density Polyethyhelene )
Dit materiaal heeft de volgende eigenschappen, bij doorprikken scheurt de zak niet verder. Ideaal dus voor scherpe inhoud. Gemaakt onder hoge druk. Er is minder materiaal nodig voor 1 vuilniszak, hierdoor is er relatief weinig energie nodig. Daarnaast zorgt het maakproces voor minder Co2-uitstaat omdat het zo licht is en weinig volume heeft. Een bijkomend voordeel is dat het materiaal goed te recyclen is. Bron: Kivo.nl/kennisbank

Hoge Dichtheid Poly Etheen / Ethyleen ( in het Engels High-Density Polyethyhelene ) Op de meeste icoontjes staat niets, soms LDPE. Dan is de vuilniszak van HDPE materiaal gemaakt. HDPE is het meest voorkomende materiaal voor vuilniszakken. Ideaal voor zachte inhoud, door harde inhoud word doorgeprikt scheurt de zak verder. Ook herkenbaar aan het knisperende karakter. Gemaakt onder lage druk, de moleculen staan dicht tegen elkaar. Hierdoor ontstaat een sterke, stugge, vloeistofdichte en slijtvaste folie. Bron: Kivo.nl/kennisbank

Alle vuilniszakken worden geleverd in een handige bewaardoos, hier staat op de voorzijde “Locatie” hier kan je de locatie opschrijven waar de zak voor bedoelt is. Voorbeelden hiervan zijn, keuken restafval, wc beneden. Of kantoor verkoop, koffiehoek klanten, personeel kantine. Heb je nieuwe vuilniszakken nodig pak je direct de juiste zak. De maatvoering en locatie van deze bak sla je op in je account. Is het doosje leeg, bestel je voor deze locatie eenvoudig nieuwe zakken via je account.

Bij je bestelling ontvang je een sticker met QR code. Plak deze sticker aan de binnenzijde van je prullenbak of binnenbak. Met de camera van je smartphone scan je deze sticker en kom je direct in je account. Selecteer je opgeslagen prullenbak en bestel eenvoudig nieuwe zakken.

Om te voorkomen dat je een te kleine vuilniszak ontvangt of een veel te grote. Retour zenden is te duur en milieu belastend. Het opmeten hoeft maar één keer. De maatvoering van je prullenbak sla je op in je account. Zo kan je in de toekomst eenvoudig nieuwe zakken bestellen zonder nog eens te moeten meten. Tot nu toe heb je ( hoogst waarschijnlijk ) nog nooit gedacht om je bak op te meten. Veel voorkomend is dat je thuis komt met de verkeerde maat zak. En het overige van de rol beland direct bij het plastic of ligt al jaren in een la. Om zo min mogelijk materiaal te verspillen is het handig om je bak op te meten. En om zo hygiënisch mogelijk te werken is een vuilniszak met de juiste pasvorm noodzakelijk.

Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem gerust contact op.
Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem gerust contact op.