Over ons

  1. Home
  2. Over ons
possessed photography jg80mshfiho unsplash

Over vuilniszak.nl

Elke week was hij er mee in de weer, zoals de meeste mensen op deze aardbol. En elke week was er weer die frustratie: te groot, te klein en scheuringen. Trouwens, dat overtollige plastic dat aan alle kanten overhangt? Geen gezicht. Willem Bertens wilde alleen maar een vuilniszak die goed in zijn prullenbak past.

Het leek zo simpel. Gewoon de juiste maat kopen. Maar: dat ging domweg niet. De enige maatindicatie was het aantal liters, terwijl het juist de maten van de prullenbak zijn die ertoe doen. Hij vroeg het de zakfabrikanten. Een prullenbak opmeten? Geen idee, klonk het telkens. Van alles is de maatvoering bekend, schoenen, kleren, maar een vuilniszak is zo a-sexy, dat niemand er iets van weet.

Het bezorgde Willem een aha-erlebnis vanjewelste. Wat nou als je mensen vertelt hoe ze hun prullenbak kunnen opmeten en hij daar de juiste maat zak bij verkoopt? Probleem opgelost!

Klanten kopen nooit meer de verkeerde zak, verspillen minder door een plastic zak die precies past, benutten hun prullenbak beter en kopen een duurzaam product van gerecycled materiaal. En dus lanceerde Willem lanceerde in 2022 Vuilniszak.nl. De revolutie is begonnen… 

possessed photography jg80mshfiho unsplash

Duurzaam gemaakt

Elke vuilniszak die je bij ons bestelt, is gemaakt van gerecycled materiaal. We werken namelijk alleen samen met fabrikanten die duurzaam werken. Zo voorkomen we samen materiaalverspilling en zijn we tegelijkertijd milieuvriendelijk bezig. Win-win.  

Scan en bestel opnieuw

Door je voorraad vuilniszakken heen? Geen nood. In een handomdraai heb je nieuwe besteld. Scan de QR-code in je prullenbak, vul het aantal rollen in en wij regelen de rest. Binnen twee werkdagen heb je nieuwe vuilniszakken in huis. Kun je er voorlopig weer even tegen. 

Veelgestelde vragen

Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem gerust contact op.
Geen antwoord op je vraag gevonden? Neem gerust contact op.