Vuilniszakken voor evenementen en festivals

Bij evenementen en festivals komen grote hoeveelheden mensen die aan het dansen en feesten zijn. Deze gezellige groep mensen creëren een hoop afval. Daarom is het belangrijk om een georganiseerd afvalplan te maken. Een vuilniszak met de juiste maat en eigenschap helpt daarbij!

5 tips voor de juiste vuilniszak op jouw evenement of festival:

  1. Kies voor een sterke afvalzak die niet snel scheurt. LDPE is het sterkste materiaal voor vuilniszakken.
  2. Een vuilniszak met trekband/fixeerband vergemakkelijkt het verwisselen van de vuilniszakken op een evenement of festival.
  3. Koop altijd de juiste maat vuilniszak. Door de afmetingen van je vuilnisbakken in onze configurator in te vullen, heb je altijd de juiste evenementen zak voor jouw bak!
  4. Koop vuilniszakken in grote hoeveelheden! Je wilt nooit een tekort aan vuilniszakken hebben op je evenement.
  5. Wil je een duurzaam festival? Koop dan papieren of biologisch afbreekbare vuilniszakken.

Afvalzakken in grootverpakking bestellen voor evenementen en festivals

 Bij evenementen en festivals worden er per dag grote hoeveelheden afval verzameld. De vuilniszakken zullen daarom vaak vervangen moeten worden om het overstromen van de afvalbakken te voorkomen. Door in een grote hoeveelheid te bestellen, heb je altijd genoeg vuilniszakken op voorraad. Ook bespaar je veel geld door in voordeelverpakking te bestellen. Bij Vuilniszak.nl kan je afvalzakken in alle soorten en maten bestellen in grootverpakking.

Hoe maak je een evenement of festival duurzamer?

Door je plastic vuilniszakken te vervangen voor papieren vuilniszakken draag je bij aan het verduurzamen van je evenement. Papieren vuilniszakken zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Ook wordt het gebruik van de hoeveelheid plastic materiaal verminderd. De papieren vuilniszakken zijn sterk en handig te gebruiken. Benieuwd geworden naar papieren afvalzakken? Kijk dan hier naar ons aanbod!

Moeite met het vinden van de juiste vuilniszak of zit de juiste afvalzak er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor vragen of deskundig advies via info@vuilniszak.nl. We helpen je graag om de ideale vuilniszak te vinden voor jouw behoefte!

Lees anders ook eens:

vlarema-wetgeving-vuilnizakken
VLAREMA Wetgeving
Wat is VLAREMA? Hoe is VLAREMA ontstaan? Waarom zijn VLAREMA-zakken zo belangrijk? Wat maakt ze anders dan gewone vuilniszakken? In deze blog gaan we al deze vragen voor je beantwoorden!Wat…
biozakken 61fd8042 1400 4c20 ac7e 5f9c13570c84
Alles over Biozakken
Wat zijn biologisch afbreekbare vuilniszakken? Waarom gebruiken we biologisch afbreekbare zakken? Hoelang duurt het voordat biozakken zijn afgebroken? Waar zijn biologisch afbreekbare zakken van gemaakt? Allemaal vragen die we gaan…