Alles over KOMO vuilniszakken

KOMO vuilniszakken zijn een van de meest bekende vuilniszakken in Nederland. Je herkent een KOMO afvalzak aan de grijze kleur met het KOMO logo in de gele bedrukking. Deze zakken zijn van zeer hoge kwaliteit, en handig in gebruik door de trekband. Ze zijn geschikt voor alle soorten afval, van afval in je huishouden tot zwaar bedrijfsafval. Ben je opzoek naar een kwalitatieve vuilniszak, dan is de KOMO afvalzak voor jou!

Wat is KOMO keurmerk?

KOMO staat voor Keuring en Onderzoek van Materialen voor Openbare werken. Het is in 1962 opgericht als kwaliteitskeurmerk voor een groot aantal materialen. Het is een kwaliteitskeurmerk van producten voor in de bouw en infrasector. Je herkent de beste producten voor bouwprojecten aan het KOMO keurmerk op het product. Als het KOMO keurmerk op het product staat, betekent dat het product of bouwproces voldoet aan alle relevante kwaliteitseisen. De kwaliteit wordt steeds opnieuw getoetst door onafhankelijke deskundigen. Zo blijven de KOMO zakken van hoge kwaliteit.

KOMO vuilniszakken

Het is niet voor niks dat de KOMO vuilniszakken de meest gebruikte zakken van Nederland zijn. De KOMO afvalzakken zijn van zeer hoge kwaliteit. Met een dikte van 0,05 mm en LDPE materiaal zullen KOMO zakken niet snel doorscheuren. Deze afvalzakken zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Een KOMO afvalzak is er alleen in 60 liter met een afmeting van 60 x 80 cm. Dit is een afmeting voor vele prullenbakken, en daarom de meest gebruikte maat vuilniszakken. De KOMO afvalzak heeft een trekband, dit maakt deze zak ook nog eens handig in gebruik.

Bestel KOMO vuilniszakken bij Vuilniszak.nl:

KOMO vuilniszakken – Kleinverpakking- 75 stuks
KOMO vuilniszakken – Grootverpakking- 300 stuks

Bestel goedkopere alternatieven voor KOMO vuilniszakken bij Vuilniszak.nl:

Kleinverpakking Grootverpakking
Vuilniszakken – 100 zakken – Grijs – LDPE Vuilniszakken – 500 zakken – Grijs – LDPE
Vuilniszakken – 100 zakken – Zwart – LDPE Vuilniszak – 300 zakken – Zwart – LDPE
Vuilniszakken – 120 zakken – Wit – HDPE – Trekband Vuilniszakken – 300 zakken – Wit – HDPE – Trekband

Lees anders ook eens:

biozakken 61fd8042 1400 4c20 ac7e 5f9c13570c84
Alles over Biozakken
Wat zijn biologisch afbreekbare vuilniszakken? Waarom gebruiken we biologisch afbreekbare zakken? Hoelang duurt het voordat biozakken zijn afgebroken? Waar zijn biologisch afbreekbare zakken van gemaakt? Allemaal vragen die we gaan…
20240510 170058
In welke afvalbak gooi je een chipszak weg
Elke keer als je met je lege chipszak naar de afvalbak loopt, twijfel je: ‘In welke afvalbak moet ik mijn chipszak gooien?’. We kunnen kort en duidelijk zijn: chipszakken mogen…