Alternatief voor EKO vuilniszakken

Het merk EKO is een producent van hoge kwaliteit vuilniszakken en vuilnisbakken. Ben je in bezit van een EKO prullenbak, maar wil je geld besparen op je vuilniszakken? Op vuilniszak.nl vind je voordelige en kwalitatief hoge alternatieven voor EKO vuilniszakken.

 

Welke EKO vuilniszakken zijn er?

 

EKO vuilniszakken zijn witte afvalzakken op maat gemaakt voor EKO vuilnisbakken. Voor elke afvalbak heeft EKO de perfect passende vuilniszak. Elke EKO vuilniszak heeft een unieke code die hoort bij een specifieke vuilnisbak/pedaalemmer. 

 

De codes van de afvalzakken zijn in letters. EKO vuilniszakken hebben de codes van A tot en met F. De afvalzakken zijn in oplopende inhoud in liters. Code A begint bij een grote van 3-6 liter, code F eindigt met een grote van 40-60 liter.

 

Alternatieven voor EKO vuilniszakken

 

Bij Vuilniszak.nl hebben we verschillende goedkopere alternatieven voor EKO vuilniszakken. Deze alternatieven zijn van hoge kwaliteit en een stuk voordeliger voor je portemonnee!  De vuilniszakken zijn van een vergelijkbaar formaat als de EKO vuilniszakken en passen perfect in  EKO vuilnisbakken. 


EKO Vuilniszakken


Alternatieven op Vuilniszak.nl


EKO code A

Vuilniszak – Wit – 36 x 44 cm – 5 Liter

EKO code B

Vuilniszak – Transparant – 40 x 46 cm – 12 Liter

EKO code C


Vuilniszak – Transparant – 45 x 50 cm – 20 Liter


Vuilniszak – Zwart – 45 x 50 cm – 20 Liter


Vuilniszak – Groen – 45 x 50 cm – 20 Liter


Vuilniszak – Groen – 45 x 50 cm – Trekband – 20 L


EKO code D

Vuilniszak – Wit – 56 x 55 cm – 30 Liter

EKO code E

Vuilniszak – Zwart – 55 x 69 cm – 35 Liter
EKO code F Vuilniszak – Zwart – Trekband – 65 x 75 cm – 60 L

 

 

 

Heb je nog vragen over de alternatieven voor EKO vuilniszakken of ben je opzoek naar een specifieke maat vuilniszak? Neem gerust contact met ons op. 

 

 

 

 

 

Lees anders ook eens:

vlarema-wetgeving-vuilnizakken
VLAREMA Wetgeving
Wat is VLAREMA? Hoe is VLAREMA ontstaan? Waarom zijn VLAREMA-zakken zo belangrijk? Wat maakt ze anders dan gewone vuilniszakken? In deze blog gaan we al deze vragen voor je beantwoorden!Wat…
biozakken 61fd8042 1400 4c20 ac7e 5f9c13570c84
Alles over Biozakken
Wat zijn biologisch afbreekbare vuilniszakken? Waarom gebruiken we biologisch afbreekbare zakken? Hoelang duurt het voordat biozakken zijn afgebroken? Waar zijn biologisch afbreekbare zakken van gemaakt? Allemaal vragen die we gaan…