Alternatief voor EKO vuilniszakken

Het merk EKO is een producent van hoge kwaliteit vuilniszakken en vuilnisbakken. Ben je in bezit van een EKO prullenbak, maar wil je geld besparen op je vuilniszakken? Op vuilniszak.nl vind je voordelige en kwalitatief hoge alternatieven voor EKO vuilniszakken.

 

Welke EKO vuilniszakken zijn er?

 

EKO vuilniszakken zijn witte afvalzakken op maat gemaakt voor EKO vuilnisbakken. Voor elke afvalbak heeft EKO de perfect passende vuilniszak. Elke EKO vuilniszak heeft een unieke code die hoort bij een specifieke vuilnisbak/pedaalemmer. 

 

De codes van de afvalzakken zijn in letters. EKO vuilniszakken hebben de codes van A tot en met F. De afvalzakken zijn in oplopende inhoud in liters. Code A begint bij een grote van 3-6 liter, code F eindigt met een grote van 40-60 liter.

 

Alternatieven voor EKO vuilniszakken

 

Bij Vuilniszak.nl hebben we verschillende goedkopere alternatieven voor EKO vuilniszakken. Deze alternatieven zijn van hoge kwaliteit en een stuk voordeliger voor je portemonnee!  De vuilniszakken zijn van een vergelijkbaar formaat als de EKO vuilniszakken en passen perfect in  EKO vuilnisbakken. 


EKO Vuilniszakken


Alternatieven op Vuilniszak.nl


EKO code A

Vuilniszak – Wit – 36 x 44 cm – 20 Liter

EKO code B

Vuilniszak – Transparant – 40 x 46 cm – 10 Liter

EKO code C


Vuilniszak – Transparant – 45 x 50 cm – 20 Liter


Vuilniszak – Zwart – 45 x 50 cm – 20 Liter


Vuilniszak – Groen – 45 x 50 cm – 20 Liter


Vuilniszak – Groen – 45 x 50 cm – Trekband – 20 L


EKO code D

Vuilniszak – Wit – 56 x 55 cm – 30 Liter

EKO code E

Vuilniszak – Zwart – 55 x 69 cm – 35 Liter
EKO code F Vuilniszak – Zwart – Trekband – 65 x 75 cm – 60 L

 

 

 

Heb je nog vragen over de alternatieven voor EKO vuilniszakken of ben je opzoek naar een specifieke maat vuilniszak? Neem gerust contact met ons op. 

 

 

 

 

 

Lees anders ook eens:

festival a22d580d 09b8 4bd6 8abe 3b53f8aa2975
Vuilniszakken voor evenementen en festivals
Bij evenementen en festivals komen grote hoeveelheden mensen die aan het dansen en feesten zijn. Deze gezellige groep mensen creëren een hoop afval. Daarom is het belangrijk om een georganiseerd…
60 80 papier recht vuilniszak doos 3
Papieren vuilniszakken | Een milieuvriendelijke afvalzak
Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol, ook in de afvalindustrie. Maak jij al een milieuvriendelijke keuze als het gaat om afvalverwerking?  Steeds meer huishoudens – maar ook bedrijven en organisaties…
3g4b2891
Alternatief voor Simplehuman vuilniszakken
Simplehuman is een producent van hoogwaardige vuilnisbakken en vuilniszakken. Ben je in het bezit van een Simplehuman vuilnisbak met sensor, pedaalemmer of inbouwafvalbak, maar vind je de Simplehuman vuilniszakken te…